Diensten
Hypotheekadvies en financiële planning Berkel en Rodenrijs 010-2265732 06-50741751
Vermogensplanning


Vermogensplanning:

  • Staat uw vermogen op een spaarrekening of beleggingsrekening bij uw bank zonder concreet doel?
  • Krijgt u ineens een bedrag uit een nalatenschap of schenking beschikbaar?
  • Wilt u (een deel) van de overwaarde van uw woning vrijmaken maar de woning niet verkopen?
  • Schenkt u uw kinderen liever met "de warme hand"?
  • Wilt u in de toekomst een tweede woning kopen?
  • Wilt u uw vermogen gebruiken om toch eerder te kunnen stoppen met werken?
Vermogensplanning door JPL Financieel Advies is voor u dan de oplossing. Wij inventariseren eerst uw vermogenspositie, uw wensen en doelstellingen en stellen uw risicoprofiel vast. Daarna laten wij aan de hand van verschillende berekeningen zien of uw doel kan worden behaald binnen uw risicoprofiel.

Hoe de groei van het vermogen gerealiseerd kan worden, hangt onder andere af van uw risicoprofiel. Uiteindelijk bent u het die beslist of het vermogen op een spaarrekening wordt gestald of wordt ondergebracht bij één van de vermogensbeheerders waarmee JPL Financieel Advies werkt. 

U krijgt actieve vermogensbegeleiding bij JPL Financieel Advies. Mist u dat nu? Laat u dan informeren over de mogelijkheden die JPL Financieel Advies u kan bieden. Wij spreken schriftelijk met u af, wat wij voor u doen en op welk moment en welke kosten wij daarvoor rekenen. Wij kunnen de gehele communicatie tussen u en de vermogensbeheerder overnemen indien gewenst. Niet onbelangrijk, u heeft bij ons uw vaste adviseur. Komt het u een keer niet uit om naar ons kantoor te komen, dan spreken we bij u thuis af.

JPL Financieel Advies kan u in het kader van het zogeheten Nationaal Regime voorzien van beleggingsadvies. Dit is een wettelijk kader waarvan slechts de financieel dienstverleners gebruik mogen maken indien zij daarvoor een vergunning van de toezichthouder AFM* hebben. JPL Financieel Advies werkt samen met meerdere vermogensbeheerders.

* AFM = Autoriteit Financiële Markten

Hypotheek advies
Financiële Scan
Financiële Planning
Vermogensplanning
Spaarrekening
Samenwerkende partijen
HomeDienstenOver mijContactFavoriete linksDownloadsKlantenreactiesTwitterberichten