Klantenreacties
Hypotheekadvies en financiƫle planning Berkel en Rodenrijs 010-2265732 06-50741751
Klantenreacties

Wij behoren tot de categorie: verdienen, betalen,  wat overhouden en dat dan ook weer uitgeven. Echt verstandig met geld omgaan ligt niet in onze lijn. Laat staan ‘plannen’ of er goed over nadenken… We zijn ook altijd van alles kwijt. Behalve elkaar :-)

Da’s erg lastig als je grote beslissingen moet nemen, zoals het moeten oversluiten van de hypotheek. Of dat je moet beslissen over een voorstel van je werkgever over een afvloeiingsregeling. Wat houd je over, kunnen we in het huis blijven wonen, lopen er beren op het strand en wat zijn er veel bijlagen met erg kleine lettertjes…

Stijgt het water naar de lippen en gaan we bijna kopje onder dan maken we gretig gebruik van ons abonnement JPL. En tot op heden naar zeer grote tevredenheid. Hij daalt af naar ons a-financiele niveau en neemt keer op keer de tijd om zaken uit te leggen. Jeroen heeft een fantastische rente bedongen voor de hypotheek en geweldige voorwaarden bedongen voor een afvloeiingsregeling. En is bovenal een heel aardig persoon.

Wij betalen graag onze JPL-contributie. We hebben het er eigenlijk al lang uit.

Ineke & Janjaap


Na eerder slechte ervaringen opgedaan te hebben bij grote adviesburo's nu dik tevreden over de services van JPL Fianncieel Advies. Met name de kleinschaligheid, de open en persoonlijke benadering, de gemakkelijke toegankelijkheid en de duidelijkheid over de services en de tarieven maken me tot nu toe een zeer tevreden klant. Snel schakelen bij het geconfronteerd worden met een teleurstellende offerte i.v.m. een einde rentevast periode heeft ons veel geld bespaard. Hopelijk kan de huidige hoge service graad gecontinueerd worden!

H. van der Sluis

 


Allerlei vragen op financieel gebied, of het nou de verre toekomst of de realiteit van vandaag betreft, hij schetst een duidelijk beeld en geeft heldere en reële adviezen.
Meedenken, tips geven, toelichten, hij maakt beslissingen nemen makkelijk en voor alles ..... hij heeft laten zien en merken dat ik hem kan vertrouwen.

Jeroen Leeters is mijn 'veiligheidsklepje'

Lorna Staats


Al een aantal jaren laat ik mij adviseren omtrent mijn financiële zaken. Jeroen ken ik inmiddels al heel wat jaren. Als je dit uit handen geeft moet er een klik zijn. Bij het eerste gesprek, zat dit wel goed en het vertrouwen in hem is alleen maar gegroeid. Ik heb geleerd dat gratis advies niet bestaat. Bij deze dienstverlening is provisie het toverwoord maar geen garantie voor een eerlijk advies. Ook ik heb deze stap als eerste gemaakt. Achteraf een grote fout daar ik te veel betaalde en niet helemaal correct was voorgelicht.
Daar er al genoeg oneerlijkheid is in de sector heb ik met mijn vrouw gekozen voor iemand die onafhankelijk is. Op deze manier kun je alleen maar eerlijk advies krijgen. Het bedrag wat het per jaar kost is zo terugverdiend. En wees eerlijk, eerlijkheid en een goed advies is niet te betalen.
Ik kan het iedereen aanraden. Ieder jaar een keurig overzicht en planning in een persoonlijk gesprek voor de komende jaren. Dat geeft in deze roerige tijd veel rust

P.H.J. de Keijzer
Papendrecht


HomeDienstenOver mijContactFavoriete linksDownloadsKlantenreactiesTwitterberichten